Mentenanta sauna: 12 avantaje ale terapiei cu infraroșu

Pentru mulți dintre noi, menționarea terapiei cu saună evocă amintiri ale spațiilor fierbinți, claustrofobe și neplăcute. Acest lucru poate fi adevărat pentru saunele tradiționale, dar saunele cu infraroșu au revoluționat experiența oferind o modalitate plăcută de a obține o multitudine de beneficii pentru sănătate. Terapia cu saună cu infraroșu (IST) poate fi un plus excelent pentru rutina de îngrijire a oricui și poate fi benefică în special pentru momentele în care nu puteți exercita.

Cum funcționează?
Terapia cu infraroșu funcționează prin încălzirea corpului direct cu căldură cu infraroșu îndepărtat. O saună tradițională încălzește aerul care te înconjoară. Aerul respectiv îți încălzește în cele din urmă corpul, dar creează și un mediu nefiresc și inconfortabil la temperaturi cuprinse între 180 ° F și 200 ° F. La o temperatură uscată de 100 ° F până la 130 ° F, o saună cu infraroșu creează o căldură relaxantă și folosește căldură penetrantă pentru a crește ușor temperatura centrală a corpului. Această secvență naturală este de obicei declanșată doar de activitate sau exerciții fizice și permite corpului să-și folosească sistemul pentru detoxifiere prin intermediul transpirației, prin cel mai mare organ al corpului – pielea.

Beneficii:
Pe măsură ce IRT crește temperatura corpului central, acesta vă stimulează sistemul limfatic, sistemul imunitar și sistemul cardiovascular. După cum s-a discutat, corpurile noastre răspund la asta transpirând abundent. În plus față de căldura în infraroșu care declanșează o transpirație abundentă, apa din corpurile noastre rezonează și cu căldura cu infraroșu îndepărtat, iar acest lucru ajută la procesul de vindecare a detoxifierii. La nivel celular, corpul simte aceeași circulație ridicată, căldură și energie, care de obicei provine doar din exerciții.

Ameliorarea durerii musculare
Îmbunătățește pielea
Pierdere în greutate
Creșterea metabolismului
Detoxifiere
Creșteți circulația
Sănătate îmbunătățită a inimii
Tensiune de sange scazuta
Creșterea sistemului imunitar
Reducerea stresului
Reducerea oboselii
Îmbunătățește aspectul celulitei
Siguranță:
Căldura în infraroșu este un element natural care este atât în ​​jurul nostru, cât și emis de noi. Este esențial pentru toată viața de pe planeta noastră, inclusiv viața umană. Razele utilizate în IST constau în lungimi de undă similare cu cele emise de miezul corpului uman. Din acest motiv, căldura în infraroșu este atât de sigură încât cea mai obișnuită utilizare de zeci de ani a fost în incubatoarele care tratează copiii prematuri. Această aplicație vorbește nu numai despre gradul de siguranță, ci și despre beneficiile vindecătoare ale IST.

Pentru mai multe informații, multe studii și articole medicale prezintă beneficiile și siguranța IST.

Surse:

https://www.mindbodygreen.com/0-12265/6-benefits-of-infrared-sauna-therapy.html
https://www.bewell.com/blog/6-reasons-to-put-infrared-saunas-on-your-must-do-list/
http://time.com/4481947/infrared-sauna-benefits-healthy/

1 comentariu

  • Emilia

    Buna, sunt atat de incantat ca am gasit site-ul dvs., chiar v-am gasit din intamplare, in timp ce cautam altceva pe Yahoo, oricum sunt aici acum si as dori doar sa va multumesc pentru o postare remarcabila si un blog placut. (Imi place si tema/designul), nu am timp sa le parcurg pe toate momentan, dar l-am marcat si l-am adaugat si in fluxurile dvs. RSS, asa ca, cand voi avea timp, voi reveni sa citesc mai multe, Va rugam sa continuati munca superba.|

Lasa un raspuns

Adresa ta de e-mail nu se va afisa public.